Apartament Classy

6 Persoane În apartament Bucătărie Baie

APARTAMENTUL CLASSY

Apartamentul Classy se afla deasupra restaurantului Narghilea, iar imediat langa se afla Irish Pub-ul „The Harp”. Acestea sunt doar 2 din multele locatii din Piata Unirii ce pot servi ca loc perfect pentru intalnirile cu prietenii sau in scopuri de afaceri. Traversand parcul din Piata Unirii, se poate ajunge in Centrul Vechi al Bucurestiului, un loc plin de culoare si viata pe timpul noptii, unde cluburi precum „The Vintage”, „Bordelo”, „Cliche”, etc., gazduiesc persoane de toate varstele.

de la €50.00/zi

BENEFICII

Living

Living cu mobilier de lux, pentru seri pline de relaxare: spatios si mobilat modern, mediu placut si curat, TV LCD, pentru zilele in care preferi sa te odihnesti acasa.

Locatie

Apartamentul Classy este situat in centrul Bucurestiului, aflandu-se chiar in Piata Unirii, pe Strada Bibescu Voda, Nr. 1, Bucuresti, Romania.

Bucatarie

Bucatarie complet dotata si mobilata, pentru ca tu sa iti poti gati, in zilele in care preferi sa te bucuri de intimitatea apartamentului Classy.

Baie

Pentru momente de rasfat, beneficiezi de o baie eleganta si ingrijita, cu toate accesoriile necesare, pentru ca tu sa te relaxezi, dupa o zi plina.

Facilitati

Alegerea apartamentului Classy include urmatoarele avantaje: Cablu TV, Internet Wireless, Aer Conditionat, Cleaning (incluse in pret), locatia ultracentrala.

Avantaje

Piata Unirii este o zona plina de viata, avand o varietate mare de terase si restaurante, unde poti sa te intalnesti cu prietenii sau poti organiza intalniri de business.

Contacteaza-ne si rezerva acum apartamentul Classy!

PRETURI

In functie de durata sejurului

Pret
de la €50.00 / apartament / zi

Inchiriaza cat timp doresti

„Am avut o vacanta plina si distractiva. Multumim pentru primire!”
Stefania Dobos
Manager

AI INTREBARI?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.