Apartament Coffee

6 Persoane În apartament Bucătărie Baie cu hidromasaj

APARTAMENTUL COFFEE

Acest apartament este situat in zona rondului de la Piata Unirii, cea mai cautata si importanta zona din Bucuresti, care imbina cu succes un mediu placut de relaxare cu un mediu propice pentru orice intalnire de business. La o distanta de 200 metri de acest apartament se afla primul Bucuresti Mall, locul in care veti gasi absolut orice, incepand de la magazine, pana la cinematografe, fast fooduri si multe multe altele.

de la €50.00/zi

BENEFICII

Living

Living spatios, cu mobilier de lux, pentru seri pline de relaxare: TV, Radio CD Player, pentru zilele in care preferi sa te odihnesti acasa.

Locatie

Apartamentul Coffee este situat in centrul Bucurestiului, aflandu-se in Piata Unirii, pe Strada Bibescu Voda, Nr. 1, Bucuresti, Romania.

Bucatarie

Bucatarie complet dotata si mobilata (cuptor electric digital, toaster etc.), pentru ca tu sa iti poti gati, in zilele in care preferi sa te bucuri de intimitatea apartamentului Coffee.

Baie

Pentru momente de rasfat, beneficiezi de o baie eleganta si ingrijita, cu toate accesoriile necesare si cu cada cu hidromasaj, pentru ca tu sa te relaxezi, dupa o zi plina.

Facilitati

Alegerea apartamentului Coffee include urmatoarele avantaje: Cablu TV, Internet Wireless, Aer Conditionat, Cleaning (incluse in pret), locatia ultracentrala.

Avantaje

Apartamentul este pozitionat ultracentral, avand acces facil la staiile de autobuze sau de taxi, sau la restaurante, baruri, magazine, locuri de recreere.

Contacteaza-ne si rezerva acum apartamentul Coffee!

PRETURI

In functie de durata sejurului

Pret
de la €50.00 / apartament / zi

Inchiriaza cat timp doresti

„Am avut o vacanta plina si distractiva. Multumim pentru primire!”
Stefania Dobos
Manager

AI INTREBARI?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.