Apartament Coposul

8 Persoane În apartament Bucătărie 2 Bai

APARTAMENTUL COPOSUL

Situat pe bulevardul Coposul, la 100 de metri de Piata Unirii, apartamentul Coposul iti pune la dispozitie 4 camere in regim hotelier, mobilate si utilate la cele mai inalte standarde, pentru a oferi clientilor un ambient placut in conditii optime de cazare. Acesta oferă un spațiu de cazare mare cu 3 dormitoare mari cu paturi duble și, de asemenea, un living mare cu o canapea extensibila.

de la €80.00/zi

BENEFICII

Living

Living cu mobilier de lux, pentru seri pline de relaxare: spatios si mobilat modern, mediu placut si curat, TV, 2 canapele, pentru zilele in care preferi sa te odihnesti acasa.

Locatie

Apartamentul Coposul este situat in centrul Bucurestiului, aflandu-se pe Bulevardul Coposu, Nr. 5, Bl. 103, Sc. A, Et. 3, Ap. 9, Bucuresti, Romania.

Bucatarie

Bucatarie complet dotata si mobilata, inclusiv cu masina de spalat vase, pentru ca tu sa iti poti gati, in zilele in care preferi sa te bucuri de intimitatea apartamentului Coposul.

Baie

Pentru momente de rasfat, beneficiezi de doua bai elegante si ingrijite, cu toate accesoriile necesare, pentru ca tu sa te relaxezi, dupa o zi plina.

Facilitati

Alegerea apartamentului Coposul include urmatoarele avantaje: Cablu TV, Internet Wireless, Aer Conditionat, Cleaning (incluse in pret), locatia ultracentrala.

Avantaje

Langa apartament, se afla hypermarket-ul Carrefour, magazine de îmbrăcăminte, cum ar fi Zara, Bershka etc., și, de asemenea, o mulțime de locuri pentru a servi masa.

Contacteaza-ne si rezerva acum apartamentul Coposul!

PRETURI

In functie de durata sejurului

Pret
de la €80.00 / apartament / zi

Inchiriaza cat timp doresti

„Am avut o vacanta plina si distractiva. Multumim pentru primire!”
Stefania Dobos
Manager

AI INTREBARI?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.