Apartament Horoscop

4 Persoane În apartament Bucătărie Cada cu hidro-masaj

APARTAMENTUL HOROSCOP

Apartamentul Horoscop este situat exact in Piata Unirii, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, situandu-se deasupra hotelului Horoscop si oferind o vedere superba asupra Pietei. Pe de o parte, parcul Unirii, impreuna cu fantanile arteziene, creeaza un farmec al naturii in mijlocul haosului bucurestean. Pe de alta parte, centrul comercial Unirea Shopping Center da o nota de modernitate urbanistica zonei, care este foarte populata.

de la €40.00/zi

BENEFICII

Living

Living aranjat elegant, pentru seri pline de relaxare: spatios si mobilat modern, mediu placut si curat, TV pentru zilele in care preferi sa te odihnesti acasa.

Locatie

Apartamentul Horoscop este situat exact in Piata Unirii, aflandu-se pe Bulevardul Dimitrie Cantemir., Nr. 2, Bucuresti, Romania.

Bucatarie

Bucatarie complet dotata si mobilata, pentru ca tu sa iti poti gati orice, in zilele in care preferi sa te bucuri de intimitatea apartamentului Horoscop.

Baie

Pentru momente de rasfat, beneficiezi de o baie eleganta si ingrijita, cu toate accesoriile necesare si cu cada cu hidro-masaj, pentru ca tu sa te relaxezi, dupa o zi plina.

Facilitati

Alegerea apartamentului Horoscop include urmatoarele avantaje: Cablu TV, Internet Wireless, Radio CD Player, Aer Conditionat, Cleaning (incluse in pret), locatia ultracentrala.

Avantaje

Amplasare centrala, in apropierea Pietei Unirii, avand acces facil la toate mijloacele de transport, la institutii bancare, centre de cumparaturi si restaurante.

Contacteaza-ne si rezerva acum apartamentul Horoscop!

PRETURI

In functie de durata sejurului

Pret
de la €40.00 / apartament / zi

Inchiriaza cat timp doresti

„Am avut o vacanta plina si distractiva. Multumim pentru primire!”
Stefania Dobos
Manager

AI INTREBARI?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.