Apartament Lux

4 Persoane În apartament Bucătărie Baie

APARTAMENTUL LUX

Apartamentul Lux este locatia perfecta pentru un sejur in centrul bucurestean. Situat exact la Piata Unirii, pe strada Bibescu Voda si in aceleasi bloc cu Irish Pub ”The Harp”, Apartamentul Lux iti ofera 2 camere cu inchiriere in regim hotelier, la un pret foarte accesibil. Calitatea sejurului va fi una ridicata, datorita faptului ca apartamentul este amenajat intr-un mod care sa iti permita sa te simti ca acasa.

de la €40.00/zi

BENEFICII

Living

Living aranjat elegant, pentru seri pline de relaxare: spatios si mobilat modern, mediu placut si curat, TV, Radio CD Player, pentru zilele in care preferi sa te odihnesti acasa.

Locatie

Apartamentul Lux este situat in centrul Bucurestiului, aflandu-se in Piata Unirii, pe Strada Bibescu Voda, Nr. 1, Bucuresti, Romania.

Bucatarie

Bucatarie complet dotata si mobilata (cuptor electric digital, toaster, cafetiera etc.), pentru ca tu sa iti poti gati, in zilele in care preferi sa te bucuri de intimitatea apartamentului.

Baie

Pentru momente de rasfat, beneficiezi de o baie eleganta si ingrijita, cu toate accesoriile necesare, pentru ca tu sa te relaxezi, dupa o zi plina.

Facilitati

Alegerea apartamentului Lux include urmatoarele avantaje: Cablu TV, Internet Wireless, Radio CD Player, Aer Conditionat, Cleaning (incluse in pret), locatia ultracentrala.

Avantaje

Amplasare centrala, aproape de Unirea Shopping Center, de zone de afaceri si de obiective turistice (Casa Poporului, Biblioteca Centrala, Piata Universitatii, Teatrul National).

Contacteaza-ne si rezerva acum apartamentul Lux!

PRETURI

In functie de durata sejurului

Pret
de la €40.00 / apartament / zi

Inchiriaza cat timp doresti

„Am avut o vacanta plina si distractiva. Multumim pentru primire!”
Stefania Dobos
Manager

AI INTREBARI?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.