Apartament Majestic

6 Persoane În apartament Bucătărie 2 Bai

APARTAMENTUL MAJESTIC

Noul apartament intrat in portofoliul nostru este unul dintre cele mai frumoase apartamente ce iti pot oferi gazduire in centrul orasului Bucuresti. Amenajat cu foarte mult bun gust, apartamentul de 3 camere Majestic imbina design-ul clasic cu facilitatile moderne la standarde inalte, oferind o experienta de cazare de neuitat. Mobilierul de lux cu aspect clasic va capta, cu siguranta, atentia ta, prin detaliile atent lucrate si prin dimensiunile impunatoare.

de la €50.00/zi

BENEFICII

Living

Living cu mobilier de lux, pentru seri pline de relaxare: spatios si mobilat modern, mediu placut si curat, TV LCD, pentru zilele in care preferi sa te odihnesti acasa.

Locatie

Apartamentul Majestic este situat in centrul Bucurestiului, aflandu-se chiar in Piata Unirii, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, Nr. 2, Bucuresti, Romania.

Bucatarie

Bucatarie complet dotata si mobilata, pentru ca tu sa iti poti gati, in zilele in care preferi sa te bucuri de intimitatea apartamentului Majestic.

Baie

Pentru momente de rasfat, beneficiezi de doua bai elegante si ingrijite, cu toate accesoriile necesare, pentru ca tu sa te relaxezi, dupa o zi plina.

Facilitati

Alegerea apartamentului Majestic include urmatoarele avantaje: Cablu TV, Internet Wireless, Aer Conditionat, Cleaning (incluse in pret), locatia ultracentrala.

Avantaje

Piata Unirii este o zona plina de viata, avand o varietate mare de terase si restaurante, unde poti sa te intalnesti cu prietenii sau poti organiza intalniri de business.

Contacteaza-ne si rezerva acum apartamentul Majestic!

PRETURI

In functie de durata sejurului

Pret
de la €50.00 / apartament / zi

Inchiriaza cat timp doresti

„Am avut o vacanta plina si distractiva. Multumim pentru primire!”
Stefania Dobos
Manager

AI INTREBARI?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.