Apartament Milano

4 Persoane În apartament Bucătărie Baie

APARTAMENTUL MILANO

Oferit spre inchiriere in regim hotelier la un pret foarte convenabil, Apartamentul Milano iti garanteaza un sejur lipsit de inconveniente. Acesta iti pune la dispozitie doua camere amenajate cu gust, care sa satisfaca pana si cei mai pretentiosi oaspeti. Avand un mobilier modern, profesionist, dar in acelasi timp practic si util, Apartamentul Milano este elegant si dispune de toate utilitatile necesare unui trai exclusivist.

de la €40.00/zi

BENEFICII

Living

Livingul este spatios, avand canapele negre, din piele, contrastante cu restul camerei pastelate. Dispune de aer conditionat si TV, pentru un ambient placut si relaxant.

Locatie

Apartamentul Milano este situat exact in Piata Unirii, aflandu-se pe Bulevardul Dimitrie Cantemir., Nr. 2, Bucuresti, Romania.

Bucatarie

Bucatarie dotata si mobilata (cafetiera, plita cu hota, cuptor cu microunde, toaster etc.), pentru ca tu sa iti poti gati, in zilele in care preferi sa ramai in intimitatea apartamentului.

Baie

Pentru momente de rasfat, beneficiezi de o baie eleganta si ingrijita, cu toate accesoriile necesare, pentru ca tu sa te relaxezi, dupa o zi plina.

Facilitati

Alegerea apartamentului Milano include urmatoarele avantaje: Cablu TV, Internet Wireless, Aer Conditionat, Cleaning (incluse in pret), locatia ultracentrala.

Avantaje

Amplasare centrala si priveliste de vis, in Piata Unirii, acces facil la toate mijloacele de transport, la institutii bancare, centre de cumparaturi si restaurante.

Contacteaza-ne si rezerva acum apartamentul Milano!

PRETURI

In functie de durata sejurului

Pret
de la €40.00 / apartament / zi

Inchiriaza cat timp doresti

„Am avut o vacanta plina si distractiva. Multumim pentru primire!”
Stefania Dobos
Manager

AI INTREBARI?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.