Garsoniera Old Town Studio

2 Persoane În garsoniera Bucatarie Baie

GARSONIERA OLD TOWN STUDIO

Situata in centru Bucurestiului, Garsoniera Old Town ofera o priveliste superba asupra orasului. Old Town Studio este complet dotata si mobilata, asigurandu-ti tot confortul necesar undei sederi placute. In apropierea ei, se afla Piata Unirii, loc populat de localuri, unde tu te poti relaxa, de-a lungul vacantei tale.

de la €30.00/zi

BENEFICII

Living

Living aranjat elegant, pentru seri pline de relaxare: mobila moderna de sufragerie, open space cu bucataria, mediu placut si curat.

Locatie

Garsoniera Old Town Studio este situata ultracentral, aflandu-se pe Strada Bibescu Voda, Nr. 1 (Piata Unirii), Bucuresti, Romania.

Bucatarie

Bucatarie complet dotata si mobilata, pentru ca tu sa iti poti gati orice, in zilele in care preferi sa te bucuri de intimitatea garsonierei Old Town.

Baie

Pentru momente de rasfat, beneficiezi de o baie eleganta si ingrijita, cu toate accesoriile necesare, pentru ca tu sa te relaxezi, dupa o zi plina.

Facilitati

Alegerea Garsonierei Old Town Studio include urmatoarele avantaje: Cablu TV, Internet Wireless, Cleaning (incluse in pret), locatia ultracentrala.

Avantaje

Amplasare centrala, in apropierea Pietei Unirii, avand acces facil la toate mijloacele de transport, la institutii bancare, centre de cumparaturi si restaurante.

Contacteaza-ne si rezerva acum garsoniera Old Town!

PRETURI

In functie de durata sejurului

Pret
de la €30.00 / garsoniera / zi

Inchiriaza cat timp doresti

„Am avut o vacanta plina si distractiva. Multumim pentru primire!”
Stefania Dobos
Manager

AI INTREBARI?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.