Apartament Parlament

8 Persoane În apartament Bucătărie 2 Bai

APARTAMENTUL PARLAMENT

Apartamentul Parlament este situat pe Bulevardul Unirii, la cativa pasi de celebrul Palat al Parlamentului si de Piata Constitutiei, unde au periodic loc diverse evenimente importante: Targul de Nunti, Targul Imobiliar, concerte si spectacole, din cele mai mediatizate. Apartamentul Parlament iti pune la dispozitie 3 dormitoare, complet mobilate, utilate si amenajate cu stil. Aerul conditionat si lenjeriile 100% din bumbac iti ofera confortul mult dorit.

de la €80.00/zi

BENEFICII

Living

Living cu mobilier de lux, pentru seri pline de relaxare: spatios si mobilat modern, mediu placut si curat, TV, 2 canapele, pentru zilele in care preferi sa te odihnesti acasa.

Locatie

Apartamentul Parlament este situat in centrul Bucurestiului, aflandu-se pe Bulevardul Unirii, nr. 2, bl. 8A, sc. 1, et. 6, ap. 29, sector 4, Romania.

Bucatarie

Bucatarie complet dotata si mobilata, pentru ca tu sa iti poti gati, in zilele in care preferi sa te bucuri de intimitatea apartamentului Parlament.

Baie

Pentru momente de rasfat, beneficiezi de doua bai elegante si ingrijite, cu toate accesoriile necesare, pentru ca tu sa te relaxezi, dupa o zi plina.

Facilitati

Alegerea apartamentului Parlament include urmatoarele avantaje: Cablu TV, Internet Wireless, Aer Conditionat, Cleaning (incluse in pret), locatia ultracentrala.

Avantaje

La o distanta de 10 minute este cea mai mare retea de mijloace de transport in comun ce leaga Bucurestiul. Te poti relaxa in parcul Unirii sau petrecandu-ti serile la terasa.

Contacteaza-ne si rezerva acum apartamentul Parlament!

PRETURI

In functie de durata sejurului

Pret
de la €80.00 / apartament / zi

Inchiriaza cat timp doresti

„Am avut o vacanta plina si distractiva. Multumim pentru primire!”
Stefania Dobos
Manager

AI INTREBARI?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.