Garsoniera Prive Studio

2 persoane În garsoniera Bucatarie Baie

GARSONIERA PRIVE STUDIO

Daca esti o persoana ocupata si iti place sa te simti ca acasa, atunci cand calatoresti, Garsoniera Prive Studio este varianta ideala pentru tine. Cu o localizare ultracentrala, situata langa Unirii Shopping Center, la kilometrul zero al capitalei, garsoniera se poate inchiria in regim hotelier, oferindu-ti servicii impecabile si o cazare confortabila, pentru ca tu sa te bucuri de vacanta.

de la €30.00/zi

BENEFICII

Living

Living aranjat elegant, pentru seri pline de relaxare: mobila moderna de sufragerie, open space cu bucataria, mediu placut si curat.

Locatie

Garsoniera Prive Studio este situata in centrul capitalei, aflandu-se situata pe Bulevardul Dimitrie Cantemir. nr. 2, Bucuresti, Romania.

Bucatarie

Bucatarie complet dotata si mobilata, pentru ca tu sa iti poti gati orice, in zilele in care preferi sa te bucuri de intimitatea garsonierei Prive Studio.

Baie

Pentru momente de rasfat, beneficiezi de o baie eleganta si ingrijita, cu toate accesoriile necesare, pentru ca tu sa te relaxezi, dupa o zi plina.

Facilitati

Alegerea Garsonierei Prive Studio include urmatoarele avantaje: Cablu TV, Internet Wireless, Cleaning (incluse in pret), locatia ultracentrala.

Avantaje

Amplasare centrala, in apropierea Pietei Unirii, avand acces facil la toate mijloacele de transport, la institutii bancare, centre de cumparaturi si restaurante.

Contacteaza-ne si rezerva acum garsoniera Prive Studio!

PRETURI

In functie de durata sejurului

Pret
de la €30.00 / garsoniera / zi

Inchiriaza cat timp doresti

„Am avut o vacanta plina si distractiva. Multumim pentru primire!”
Stefania Dobos
Manager

AI INTREBARI?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.