Apartament Quatro

8 Persoane În apartament Bucătărie 2 Bai

APARTAMENTUL QUATRO

Apartamentul Quatro este situat intr-una din cele mai elegante, dar si mai populate zone ale Bucurestiului – Piata Unirii, pe strada Bibescu Voda, numarul 1, in apropierea Hotelului Horoscop. Fiind un etalon al elegantei si al bunului gust, acest apartament iti pune la dispozitie 4 camere, cu 3 dormitoare, 1 living si doua bai. Mobilat si utilat complet, Apartamentul Quatro atrage prin design-ul excelent si prin gradul de confort sporit.

de la €80.00/zi

BENEFICII

Living

Living cu mobilier de lux, pentru seri pline de relaxare: spatios si mobilat modern, mediu placut si curat, TV, pentru zilele in care preferi sa te odihnesti acasa.

Locatie

Apartamentul Quatro este situat in centrul Bucurestiului, aflandu-se pe Strada Bibescu Voda, Nr. 1 (Piata Unirii), Bucuresti, Romania.

Bucatarie

Bucatarie complet dotata si mobilata, pentru ca tu sa iti poti gati, in zilele in care preferi sa te bucuri de intimitatea apartamentului Quatro.

Baie

Pentru momente de rasfat, beneficiezi de doua bai elegante si ingrijite, cu toate accesoriile necesare, pentru ca tu sa te relaxezi, dupa o zi plina.

Facilitati

Alegerea apartamentului Quatro include urmatoarele avantaje: Cablu TV, Internet Wireless, Aer Conditionat, Cleaning (incluse in pret), locatia ultracentrala.

Avantaje

Locatia apartamentului ofera acces rapid la Unirea Shopping Center, restaurante si pub-uri, zone de afaceri, institutii banacare si zone de distractie din Centrul Vechi.

Contacteaza-ne si rezerva acum apartamentul Quatro!

PRETURI

In functie de durata sejurului

Pret
de la €80.00 / apartament / zi

Inchiriaza cat timp doresti

„Am avut o vacanta plina si distractiva. Multumim pentru primire!”
Stefania Dobos
Manager

AI INTREBARI?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.