Apartament Regina

4 Persoane În apartament Bucătărie Baie

APARTAMENTUL REGINA

La numai 5 minute de mers pe jos de apartament, se afla Centrul Vechi al Bucurestiului, km 0 al distractiei in capitala, aici regasindu-se cea mai mare concetrare de cluburi, baruri, restaurante, pub-uri si cafenele din capitala. Pe timpul noptii, Centrul Vechi gazduieste persoanele in cluburi si pub-uri precum The Vintage Pub, Bordelo, Freddo, Old City si multe altele, fiind o zona plina de viata si de culoare, iar pe timpul zilei acesta este locul perfect pentru intalnirile cu prietenii sau cele business.

de la €40.00/zi

BENEFICII

Living

Living aranjat elegant, pentru seri pline de relaxare: spatios si mobilat modern, mediu placut si curat, TV pentru zilele in care preferi sa te odihnesti acasa.

Locatie

Apartamentul Regina este situat numai 50m de Piata Unirii, inima capitalei Romaniei, Bucuresti, fiind localizat pe Bulevardul Regina Maria.

Bucatarie

Bucatarie dotata si mobilata (cafetiera, plita cu hota, cuptor electric digital, toaster etc.), pentru ca tu sa iti poti gati, in zilele in care preferi sa ramai in intimitatea apartamentului.

Baie

Pentru momente de rasfat, beneficiezi de o baie eleganta si ingrijita, cu toate accesoriile necesare, pentru ca tu sa te relaxezi, dupa o zi plina.

Facilitati

Alegerea apartamentului Regina include urmatoarele avantaje: Cablu TV, Internet Wireless, Aer Conditionat, Cleaning (incluse in pret), locatia ultracentrala.

Avantaje

Zona Piata Unirii iti ofera cea mai mare varietate de locatii pentru orice fel de activitate, toate la numai cativa pasi distanta una de cealalta.

Contacteaza-ne si rezerva acum apartamentul Regina!

PRETURI

In functie de durata sejurului

Pret
de la €40.00 / apartament / zi

Inchiriaza cat timp doresti

„Am avut o vacanta plina si distractiva. Multumim pentru primire!”
Stefania Dobos
Manager

AI INTREBARI?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.