Apartament Unirii I

4 Persoane În apartament Bucătărie Cada cu hidromasaj

APARTAMENTUL UNIRII

Apartamentul Unirii 1 este localizat in Piata Unirii, in centrul orasului Bucuresti. Acesta ofera o vedere panoramica deosebita asupra intregii zone. Fantanile arteziene si parcul din jurul acestora se imbina perfect cu aceasta zona a Bucurestiului, plina de oportunitati pentru orice scop al sederii in Bucuresti, chiar daca este pentru placere sau business.

de la €40.00/zi

BENEFICII

Living

Living aranjat elegant, pentru seri pline de relaxare: spatios si mobilat modern, mediu placut si curat, TV, Radio CD Player, pentru zilele in care preferi sa te odihnesti acasa.

Locatie

Apartamentul Unirii I este situat in centrul Bucurestiului, aflandu-se in Piata Unirii, pe Strada Bibescu Voda, Nr. 1, Bucuresti, Romania.

Bucatarie

Bucatarie complet dotata si mobilata (cuptor electric digital, toaster, cafetiera etc.), pentru ca tu sa iti poti gati, in zilele in care preferi sa te bucuri de intimitatea apartamentului.

Baie

Pentru momente de rasfat, beneficiezi de o baie eleganta si ingrijita, avand cada cu hidromasaj si toate accesoriile necesare, pentru ca tu sa te relaxezi, dupa o zi plina.

Facilitati

Alegerea apartamentului Unirii I include urmatoarele avantaje: Cablu TV, Internet Wireless, Radio CD Player, Aer Conditionat, Cleaning (incluse in pret), locatia ultracentrala.

Avantaje

Amplasare centrala, aproape de Unirea Shopping Center, de zone de afaceri si de obiective turistice (Casa Poporului, Biblioteca Centrala, Piata Universitatii, Teatrul National).

Contacteaza-ne si rezerva acum apartamentul Unirii I!

PRETURI

In functie de durata sejurului

Pret
de la €40.00 / apartament / zi

Inchiriaza cat timp doresti

Pret
de la €40.00 / apartament / zi

Inchiriaza cat timp doresti

„Am avut o vacanta plina si distractiva. Multumim pentru primire!”
Stefania Dobos
Manager

AI INTREBARI?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.