Apartament Traian

6 Persoane În apartament Bucătărie 2 Bai

APARTAMENTUL TRAIAN

Apartamentul Traian este amplasat chiar in centrul orasului, pe Bulevardul Unirii, cea mai importanta strada din Bucuresti, facilitand astfel accesul la marile centre comerciale Vitan Mall si Unirea Shopping Center. De aici, ajungi cu usurinta la restaurantelele cu specific libanez de pe strada Nerva Traian, unde poti savura delicioasele mancaruri traditionale, sau unde poti alege unul dintre restaurantele, pub-urile sau cafenelele din Piata Alba Iulia.

de la €50.00/zi

BENEFICII

Living

Living spatios, cu mobilier de lux, pentru seri pline de relaxare: TV, Radio CD Player, pentru zilele in care preferi sa te odihnesti acasa.

Locatie

Apartamentul Traian este situat in centrul Bucurestiului, aflandu-se situat pe Bulevardul Unirii, Nr. 57, Bucuresti, Romania.

Bucatarie

Bucatarie complet dotata si mobilata (cuptor electric digital, toaster etc.), pentru ca tu sa iti poti gati, in zilele in care preferi sa te bucuri de intimitatea apartamentului Traian.

Baie

Pentru momente de rasfat, beneficiezi de doua bai elegante si ingrijite, cu toate accesoriile necesare, pentru ca tu sa te relaxezi, dupa o zi plina.

Facilitati

Alegerea apartamentului Traian include urmatoarele avantaje: Cablu TV, Internet Wireless, Aer Conditionat, Cleaning (incluse in pret), locatia ultracentrala.

Avantaje

Apartamentul este pozitionat strategic pentru cei interesati sa ajunga la una dintre Universitatile din apropiere: cu masina (5 minute), RATB (7 minute) sau pe jos (12 minute).

Contacteaza-ne si rezerva acum apartamentul Traian!

PRETURI

In functie de durata sejurului

Pret
de la €50.00 / apartament / zi

Inchiriaza cat timp doresti

„Am avut o vacanta plina si distractiva. Multumim pentru primire!”
Stefania Dobos
Manager

AI INTREBARI?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.